Logo UGAL

Admitere 2021

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați felicită candidații admiși în sesiunea septembrie 2021 pentru alegerea făcută și vine în întâmpinarea acestora oferind suport prin deschiderea, în Republica Moldova, a centrelor de preluare a documentelor originale.

În sesiunea din luna septembrie 2021 se fac înscrieri pentru specializarea DREPT (IFR) doar la Buzău. Candidații vor depune dosarul cu documentele necesare înscrierii la CENTRUL DE ÎNSCRIERE din Buzău, strada Hangarului, nr. 8.

NU SE FAC ÎNSCRIERI ONLINE!

Pe perioada Admiterii, sesiunea Septembrie 2021, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, candidaților le este oferită posibilitatea de cazare în timpul desfășurării înscrierii cât și în perioada probelor de concurs.

Ghidul candidatului pentru înscrierea online la admitere în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, sesiunea Septembrie 2021 vine în ajutorul candidaţilor care au optat pentru înscrierea online în cadrul admiterii la studii universitare de licenţă.

[Descarcă]

 

În atenția candidaților care doresc să se înscrie la specializările de licență Agricultură (IFR) și Drept (IFR), Centrul suport al Universității  „Dunărea de Jos”, de la Buzău.

Au fost publicate procedurile privind înscrierea în anul universitar 2021-2022 a candidaților admiși la ciclurile I și II (licență și master), atât pentru candidaţii admişi atât la buget cât și pentru cei admiși la taxă. Candidaţii declaraţi admişi în urma concursului de admitere din sesiunea iulie 2021 sunt așteptaţi în perioada 29.07.2021 - 06.08.2021 la Secretariatul facultăţii la care au fost admişi, în sediul special amenajat, sau la sediul Universității din str. Domnească nr. 47 (corpul U), pentru parcurgerea procedurii de înscriere în anul universitar 2021/2022.

Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați felicită candidații admiși în Etapa I la Facultatea de Medicină şi Farmacie şi candidaţii admişi în Etapa a II-a la celelalte facultăţi ale Universităţii pentru alegerea făcută și vine în întâmpinarea acestora oferind suport prin deschiderea în Rep. Moldova a centrelor de preluare a documentelor originale. Centrele vor funcționa în data de 27 iulie 2021, conform precizărilor de mai jos:

Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați felicită candidații admiși în Etapa I pentru alegerea făcută și vine în întâmpinarea acestora oferind suport prin deschiderea în Moldova a centrelor de preluare a documentelor originale. Centrele vor funcționa în perioada 22-24 iulie, conform precizărilor de mai jos:

Localizarea sălilor pentru probele de concurs pentru examenul de admitere în anul 2021, sesiunea iulie, se regăsește aici.

 

În baza Protocolului încheiat între Patriarhia Română și Ministerul Educației Naționale din 29.05.2014 şi având în vedere legislaţia universitară în vigoare, înscrierea candidaților la concursul de admitere licență/masterat, sesiunile iulie-septembrie 2021, la toate specializările teologice din cadrul Facultăţii de Istorie, Filozofie şi Teologie se face în baza unui dosar, care va cuprinde:

Pagina 1 din 2