Logo UGAL

Admitere 2022

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

În perioada 21.09.2022 - 22.09.2022 va funcționa în Republica Moldova, în orașul Chișinău un punct de colectare a diplomelor de licență ale candidaților admiși pe listele cu rezultatele din Etapa I – sesiunea septembrie 2022 în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Astfel:

Universitatea ,,Dunărea de Jos’’ din Galați organizează o nouă sesiune de admitere la următoarele programe de studii:

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați continuă înscrierile pentru candidații din Republica Moldova pe locurile special alocate acestora, în limita locurilor disponibile, în următoarele perioade:

În perioada 23.07.2022 - 25.07.2022 vor funcționa în Republica Moldova atât în orașul Cahul cât și la Chișinău două puncte de colectare a diplomelor de bacalaureat ale candidaților admiși pe listele cu rezultatele din Etapa I în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Astfel:

Candidații din UCRAINA care doresc să se înscrie la concursul de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, pot să-și depună actele în original la Centrul de Informare al României din cadrul Universității Umaniste de Stat din Ismail, etajul 1, din str. Respina nr. 12, în perioada 8-14 iulie 2022, in intervalul orar 10:00-16:00.

Ghidul candidatului pentru înscrierea online la admitere în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, sesiunea Iulie 2022 vine în ajutorul candidaţilor care au optat pentru înscrierea online în cadrul admiterii la studii universitare de licenţă.

[Descarcă]

Candidațiii care optează pentru înscrierea la centrele special amenajate vor depune câte un dosar de înscriere la fiecare facultate la care doresc să se înscrie, indiferent de numărul programelor de studii pentru care optează.

Pe perioada Admiterii, sesiunea Iulie 2022, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, candidaților le este oferită posibilitatea de cazare în timpul desfășurării înscrierii cât și în perioada probelor de concurs.